1. Čestitka

Dragi učenici i djelatnici škole, poštovani roditelji! Draga školo!

Ova je školska godina po mnogočemu drugačija od ostalih. Svi događaji koji su dotaknuli ne samo naše osobne živote, nego i život škole, učinili su nas snažnijim, promišljenijim i, vjerujem, humanijim osobama. I u takvim trenutcima život ide dalje, korača svojim putem.

Krila koja su nas nosila, koja nas nose i koja će nas uvijek nositi u svim izvanrednim situacijama nazivamo motivacijom, iznimno važnim čimbenikom u smislu razvoja kreativnosti, inventivnosti, poduzetnosti te međusobne komunikacije.

Da bismo izgradili čvrstu stijenu, kvalitetnu i uspješnu, treba krenuti od kamenčića. Učitelji i svi djelatnici škole zajedno sa svojim učenicima svakodnevno od tih kamenčića grade i stvaraju. No škola nije samo škola. Ona je život … nepoznato putovanje na kojem moramo zadržati sebe i od sebe dati najvažniju dimenziju, onu ljudsku. A to smo itekako pokazali u prethodnim mjesecima i u cijeloj školskoj 2019./2020. godini.

Biti učitelj neobično je putovanje, putovanje od kojeg nikada ne odustajemo jer odustajanje bi značilo da smo odustali i od sebe samih.

Uvijek treba biti optimist i prihvatiti izazove. Svi smo zajedno to i dokazali. Dokazali su to svi djelatnici i učenici škole zajedno sa svojim roditeljima.

Škola – to smo MI!

Školo, sretan ti 6. rođendan!