Modno osviješteni

Moda naše škole

 

Trenutno je popularno nositi Pull&Bear crvenu hudicu. Dečki je vole zato što je udobna i  topla, a crvenu boju odabiru se jako ističe. Najčešće se nosi na traperice koje svi dečki zasigurno imaju. Ima ih za kupiti u svakom Pull And Bear dućanu. Na njima piše Pull&Bear i ispod toga 1991. Prodaju se u nekoliko boja: siva, crna, bijela i crvena.

Široka trenirka se trenutno može često nositi. Trenirke su sportske i ugodne hlače koje možeš nositi svugdje. Najčešće su zategnute kod gležnjeva i kukova. Popularne su u različitim bojama: siva, bijela, crna, crvena, zelena, plava, a ima i ih i s tankim prugicama ili u više boja. Takve trenirke često imaju nakošene džepove s patentnim zatvaračem (ciferšlus), a džepovi su uglavom samo ukras.

Majica s đžepićem na prsima također popularna. Praktična je zato što taj džep služi svrsi te imaš još jedno mjesto za staviti neke male stvarčice. Džepć služi i kao ukras koji majicu čini posebnom.

 

 

 

 

Kruna je jedan modni detalj koji dobro stoji gotovo svakome. Ona ne treba biti prevelika te može biti srebrna, zlatna, crna, bijela… a na njoj se mogu nalaziti kristalići ili koji drugi ukrasi. Ima ih u mnogo različitih oblika. Ipak, nemojmo zaboraviti da ljepota u jednostavnosti.

 

Kožne čizmice su lijepa i elegantne obuća koja se može nositi svakodnevno. Najmodernije boje čizmica su smeđa i crna. Popularne su one koje imaju povišenu petu i poneki ukras (debelu gumu sa strane, male kristaliće, resice ili trake zamotane oko gležnjeva).

 

Kosa je najljepša raspuštena i počešljana. Duga kosa ošišana ravno ili u slovo „U“ može biti malo valovita ili pak posve ravna. Razdjeljak je obično blago na stranu ili na sredini glave.

Traperice s tregerima su opet u modi. Opet je riječ o modnom komadu koji je praktičnan, jednostavan i lijep. Poseban je detalj džep na trbuhu. Traperica s tregerima ima u raznim bojama i nijansama, a na njih je najbolje kombinirati bijelu ili crnu majica te kariranu košulju.

 

Aksice su „bombaste“ čizme proizvedene od UGG-a. Iznutra su popunjene krznom, a izvana je brušena koža. Postoji više vrsta aksica i modela. One su vodootporne i jako tople zbog čega se mogu nositi i po zimi. Vrlo su lijepe i slažu se s mnogim odjevnim kombinacijama.

Točkasta suknjica je sladak i uvijek popularan odjevni predmet, pogotovo za djevojčice nižih razrede.