Monthly Archives srpanj 2020

UPUTE ZA UČENIKE OSMIH RAZREDA O UPISIMA U SREDNJU ŠKOLU

POTPISIVANJE PRIJAVNICA

Zaključavanje liste prioriteta, potpisivanje prijavnica, objava konačnih ljestvica poretka Lista odabranih programa obrazovanja zaključava se svim kandidatima 22. srpnja 2020.
Prijavnica je obrazac koji sadrži konačnu listu prijavljenih obrazovnih programa, poredanih po prioritetima.
Učenik može sam dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISpuSŠ.
Nakon što su učenik i roditelj/skrbnik ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se dostavlja razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana) 23. i 24. srpnja 2020.
Ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu može ispisati razrednik, a učenik i roditelj/skrbnik dolaze osobno u školu i vlastoru...

Više...

VELIKI USPJEH NAŠIH MATEMATIČARA

Naši su učenici 6.b razrednoga odjela FABIJAN CIKAČ i KARLO BRČIĆ sudjelovali na Hrvatskoj matematičkoj olimpijadi za kadete koja je pokrenuta ove godine. Nakon odličnog plasmana na županijskom natjecanju na kojem je Fabijan osvojio 1. mjesto, a Karlo 5. mjesto, dečki su dobili poziv za Hrvatsku matematičku olimpijadu za kadete. Natjecali su se u dva kruga, a konkurencija je bila iznimno jaka. Pokazali su vrhunsko znanje te je Fabijan osvojio 1. mjesto, a Karlo 3. mjesto. 

Državno natjecanje iz matematike ove godine još nije održano te su naši učenici dobili priliku pokazati svoje iznimno matematičko znanje i logiku na ovom natjecanju.

 

 

Želimo im puno uspjeha i na državnom natjecanju koje će se održati 26. 10. 2020. godine.

Dečki, bravo!

 

HMOK 2020.

Popis poz...

Više...

Informacije Povjerenstva za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih Grada Zagreba

Povjerenstvo za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih Grada Zagreba, unatoč popuštanju mjera i ljetnim školskim praznicima, osigurava osnaživanje djece i mladih i dalje koje i dalje ostaje prioritet, posebno u svjetlu ponovnog porasta broja zaraženih s kojim se suočavamo.

Ovim putem dostavljamo Vam informacije i resurse dostupne djeci, mladima, roditeljima i djelatnicima ustanove:

  • U okviru djelovanje Povjerenstva otvorena je online platforma Podrška na dlanu. Platforma objedinjuje resurse za djecu, mlade, njihove roditelje i stručnjake usmjerene na njihovu dobrobit (odgajatelji, nastavnici, stručni suradnici, stručnjaci mentalnog zdravlja), čiji su autori stručnjaci zagrebačkih ustanova koje izravno rade s djecom, mladima i njihovim obiteljima...
Više...