2. travnja – OBAVIJEST roditeljima i učenicima

Poštovani učenici i roditelji,

obavještavamo vas da je, u svrhu rasterećenja učenika, donesena Odluka o promjeni rasporeda sati u tjednu za 5. do 8. razrede.

Prema novom rasporedu, učenici neće imati više od 3 ili 4 nastavna predmeta dnevno u svojim virtualnim učionicama. Takav se raspored počinje primjenjivati od ponedjeljka 6. travnja, a sve daljnje informacije učenici će dobiti od svojih razrednika.

Također, uvažili smo preporuke nadležnih institucija, samih učitelja i prijedloge roditelja te smo dogovorili smjernice za daljnji rad na daljinu. Svima je nastava na daljinu novo iskustvo i trudimo se na temelju dosadašnjih iskustava i informacija mijenjati rad na bolje. 

Sve pojedinosti učenici će čuti od svojih razrednika. Sljedeći nam tjedan donosi još neke promjene, u skladu s uputama MZO, pa vas pozivam da slijedite upute i informacije razrednika i predmetnih učitelja, kao i do sada.

I ovim putem zahvaljujem svim našim vrijednim učiteljima na predanosti i stalnim nastojanjima da svojim učenicima olakšaju ovo zahtjevno i izvanredno razdoblje, svim učenicima koji se i dalje trude, rade i vesele se svakom napretku u virtualnim učionicima, i, posebno, vama roditeljima na stalnoj podršci, pozitivnim reakcijama i afirmativnim savjetima. Zajedno ćemo puno lakše prebroditi sve što nas čeka u bliskoj budućnosti.

Ostanite dobro, zagrlite svoju djecu umjesto nas i poručite im da ih njihova škola čeka raširenih ruku.

ravnateljica Majda Tometić, prof.