NASTAVA NA DALJINU – 15.ožujka 2020.

Poštovani učenici i roditelji,
nastava na daljinu započet će u srijedu, 18. 3. 2020. 

U ponedjeljak 16. 3. 2020. razrednici predmetne nastave će zajedno s učenicima testirati virtualne razrede, a u utorak, 17. 3. 2020., testiranje će provesti ostali predmetni učitelji. O terminima testiranja bit ćete naknadno obaviješteni putem dogovorene komunikacije s razrednicima i ovdje.

Od srijede, kada započne nastava, učenici svakodnevno u učionicama/grupama trebaju izvršavati aktivnosti. Nije nužno zadatke izvršiti u realnom vremenu, već tijekom dana. 

Učenici su dužni svakodnevno izvršavati zadatke jer će se izostanak bilježiti u e-Dnevniku i u tom će slučaju biti potrebno razredniku opravdati izostanak, jednako kao u slučaju uobičajene nastave. Za vrijeme trajanja nastave na daljinu učitelji će pratiti aktivnosti i davati povratne informacije o napretku i radu učenika (vrednovanje kao učenje, vrednovanje za učenje), ali neće vrednovati ishode učenja, odnosno ocjenjivati. 

Svi učenici od ponedjeljka mogu pratiti nastavu na HRT3 (razredna nastava) i Sportskoj televiziji (predmetna nastava).

Za nastavu daljinu odabrali smo Mirosoft Teams aplikaciju no tijekom sljedeća dva dana dogovorit ćemo i tzv. back-up opciju. O svemu ćee biti obaviješteni ovdje i putem dogovorene komunikacije s razrednicima. Za sve ostale obavijesti redovito pratite mrežnu stranicu Škole.

U ovim izvanrednim okolnostima, zaista je nužno razumijevanje i strpljenje i zahvaljujem Vam svima na tome te na susretljivosti i solidarnosti koju pokazujete u komunikaciji s razrednicima te posredstvom naših učenika prema svima nama,

ravnateljica Majda Tometić, prof.