Robokacija – Budite ponosni na svoje dijete

Naša djeca se nalaze pred velikim izazovom budućnosti. Tehnologija će značajno utjecati na njihove živote i profesije. S druge strane taj misteriozni, digitalni svijet jako privlači te male, pametne glavice.
Kako bi u njima potakli maštu i približili im mogućnosti koje tehnologija nudi osmislili smo kreativne, motivacijske radionice elektronike i programiranja “Robokacija” gdje djeca samostalno izrađuju svoje robote i programiraju željene aktivnosti.

Posebnost našeg programa je što djeca razvijaju finu motoriku i duboku logiku programiranja uz mentorstvo stručnih predavača.  

Program traje cijelu školsku godinu i podijeljen je u tri modula. Tijekom prvog modula izrađuju Pametnu lampu, drugog Interaktivni klavir, a tijekom trećeg Robotsku ruku. Svoje robote, po završetku programa, nose kući i dodatno usavršavaju.

Naši učenici postigli su značajne rezultate na državnim natjecanjima, dok su prošle godine bili nadomak svjetskom prvenstvu. Ove godine smo prisutni u 30 škola grada Zagreba.

Upisi su u tijeku! Zainteresirani roditelji mogu se javiti na 099 880 1864, na e-mail info@robokacija.hr ili popuniti prijavnicu na www.robokacija.hr.

Robokacija tim