POZIVNICA: DAN ŠKOLSKOG SPORTA

Dana 20.ožujka 2019. godine u Areni Zagreb će se obilježiti Dan školskog sporta povodom 60 godina Školskog športskog saveza grada Zagreba. Uz mnoštvo aktivnosti koje provodi Hrvatski školski savez uz Zagrebački školski savez, toga dana glavna događanja su finala školskih prvenstva 2018/2019 u raznim sportovima za 7. i 8. razrede te srednje škole.

U sklopu Dana školskog sporta u Gradu Zagrebu sudjelovat će svi razredni odjeli u programu Univerzalne sportske škole sa svojim polaznicima u pokaznim vježbama u kojoj sudjeluje i naša škola.

Također će sudjelovati i polaznici programa Vikendom u sportske dvorane koji je pod Gradskim uredom za šport i kulturu grada Zagreba.

Naša ekipa košarkašica OŠ Kajzerica je u finalu i nastupaju od 18:40 sati te se nadamo prošlogodišnjem uspjehu kada smo osvojili prvo mjesto u gradu Zagrebu. Cure su zaista zaslužile da im damo veliku podršku.

Pozivamo sve učenike naše škole i njihove roditelje da dođu 20.ožujka u Zagrebačku Arenu i na taj način daju podršku  školskom sportu.

Svečano otvaranje manifestacije je u 17:15 sati, a aktivnosti kreću od 12:00 pa sve do 21:30 te je ulaz slobodan za sve posjetitelje.