MALA AKADEMIJA FINANCIJA

Na mrežnoj stranici škole već ste mogli pročitati o velikom  uspjehu naših petaša na natječaju edukativnog projekta Mala akademija financija “Učim i štedim – znam da vrijedim”.
Članovi tima Kajza, koji su svojim sastavkom izborili prolaz u drugi krug natjecanja, u petak, 1. ožujka, odslušali su predavanje na temu Mala akademija finacija koje su održale docentice s Ekonomskog fakulteta Andrea Lučić i Dajana Barbić, ujedno autorice udžbenika o osobnim financijama od 5. do 8. razreda Novac i ja. 

U interaktivnom su predavanju učenici pokazali zavidno znanje o financijama, ali su puno toga i naučili. Edukacija je trajala dva školska sata, a završila je podjelom diploma te slatkom zakuskom.

Naš se tim sada nalazi pred velikim izazovom. Na kreativan, zanimljiv i neobičan način učenici trebaju prikazati što znaju i što su sve naučili o financijama. Želimo im puno uspjeha u realizaciji.

Članovi tima Kajza: 5.a (Andrija Govorčinović, Paula Juras, Andrija Nakić, Eva Radić), 5.b (Karlo Brčić, Klara Križan, Nika Popek, Marija Alegra Šarić), 5.c (Borna Boras, Andrea Kardum, Eva Skorija, Marija Valjak, Roko Zado Bešker) i 5.d (Una Bosančić, Filip Cvitić, Ema Čuljak, Paula Gregorek, Chiara Kozjak Lesički, Lucia Petričić, Niko Zlopaša Mužić).

Više o održanoj edukaciji možete pročitati na: https://www.vecernji.hr/vijesti/borna-novac-bi-bio-super-stvar-da-ljudi-postuju-pravila-1304065