Monthly Archives siječanj 2019

Smotra LiDraNo 2019.

Na općinskoj smotri LiDraNo sudjelovali su i naši učenici svojim literarnim radovima, u pojedinačnim i skupnim scenskim nastupima, u kazivanju poezije, a okušali su se i u novinarskom radu u školskim novinama E-k@j https://arhiva.oskajzerica.hr/e-kaj/e-kj-broj-3-2018-2019/

U dramsko-scenskim nastupima nastupili su sljedeći učenici:

  1. Kazivanje poezije: Pjesan od proljeća (autor: Luko Paljetak),
    1.a razred Iman Karamehmedović, Mentorica: Sandra Bašić
  2. dramsko-scenska igra: Crvenokosa Zora i njezina družina (autor: Kurt Held) Mentorica: Stanka Svetličić, učenici 7.c i 8.c razreda
  3. kazivanje poezije: Zaljubljeno sunce (autorica: Vera Zemunić) Mentorica: Gabrijela Zagoršćak Peroković, učenica 2.a razreda Lea Leko
  4. kazivanje poezije: Sreća (autor: Ivica Vanja Rorić)...
Više...

Eko-susret

U utorak 29.siječnja 2019. u našoj je školi predstavljen projekt grada Zagreba pod zajedničkim nazivom Eko-susret. Programu je nazočio gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić sa svojim suradnicima. U kratkom programu naši prvašići izveli su igrokaz Eko-priča, a zatim je gradonačelnik učenicima prvih i drugih razrednih odjela podijelio edukativne materijale kojima je cilj promidžba važnosti i vrijednosti edukacije o ekologiji.

U galeriji pogledajte fotografije s Eko-susreta.

Više...

Projekt prevencije nasilja među djecom “Kišobran otvaram, nasilje sprječavam”

Putem projekta “Kišobran otvaram, nasilje sprječavam”, otvoreno je besplatno savjetovalište za roditelje i djecu iz područja:

– jednoroditeljske obitelji

– narušene obiteljska kohezija

– djece smanjenih socijalnih kompetencija

– djece koja su pretrpjela vršnjačko nasilje ili nasilje putem interneta

– djece s teškoćama u ponašanju

– djece s teškoćama u učenju

Ako imate neki od navednih problema, javite se u Savjetovalište (osobno za roditelje i djecu iz Zagreba. Napominjemo kako će Savjetovalište Krugovi povratno na poziv nazvati osobu koja je u potrebi za savjetom.)

Savjetovalište je otvoreno petkom od 11 do 16 sati, pod vodstvom integrativnog gestalt socioterapeuta, dipl. kriminalista Antonije Pleša.

Savjetovalište Krugovi

Više...

Škola igranog filma

Otvorene su prijave za radionicu igranog filma u koprodukciji OŠ Kajzerica i udruge Kaooosss za učenike 5. do 8.r.

Pogledajte isječke iz dosadašnjih radionica Škole igranog filma

Prvi dio radionice – teorija, analiza, filmske vježbe (snimanje, montaža)

Drugi dio radionice – stvaranje filmske priče prema idejama polaznika, pisanje scenarija, režija, snimanje i montaža kratkog igranog filma.
Premijera – proljeće 2019.

Termin sastanaka je ponedjeljkom od 18 do 20 sati u našoj školi, trajanje radionice je 2 mjeseca, cijena 250 kn mjesečno, skupina do 10 polaznika. Radionica s produkcijom filma uključuje oko 35 sati rada pod vodstvom stručnih mentora s korištenjem profesionalne opreme.

Prijave: jura@kaooosss.hr
www.kaooosss.hr

Više...

OBAVIJEST O POČETKU DRUGOG OBRAZOVNOG RAZDOBLJA

Dragi učenici, poštovani roditelji,

obavještavamo vas da drugo polugodište u šk.g. 2018./2019. započinje u ponedjeljak 14. siječnja 2019. s NEPARNIM (A) TJEDNOM u 8:00 sati.

Veselimo se daljnjem učenju, druženju i zajedničkim uspjesima!

Više...

ZAMOLBA ZA RODITELJE

Poštovani,

ljubazno vas molimo da provjerite nedostaju li Vašoj djeci određeni odjevni predmeti ili obuća te iste potražite u odjelu za izgubljene stvari u školi.

S obzirom da je zaboravljenih i ostavljenih stvari puno, odlučili smo iste dostaviti potrebitoj djeci. Stoga vas molimo da po stvari dođete do 25. siječnja 2019., nakon toga napravit ćemo humanitarnu donaciju.

Hvala.

Više...