Veliko je srce naše škole kad učitelji pokraj nas stoje!

Danas smo u našoj školi obilježili Dan učitelja.

Tijekom rujna učenici koji pohađaju glagoljašku skupinu marljivo su oslikavali platnene eko torbe glagoljaškim slovima. Svaki je učitelj tako dobio torbu s početnim slovom svojega imena. Učenici su 7.c razrednog odjela na satu razrednika za svakog učitelja naše škole izradili personalizirani straničnik pisan glagoljicom. U godini koja je posvećena baštini na taj smo se način zahvalili svim našim učiteljima. Tijekom drugog školskog sata ravnateljica škole obratila se svim učiteljima istaknuvši njihov trud i energiju koju ulažu u poučavanju učenika. Učenici 7.c i učenici-glagoljaši tijekom trećeg sata ušli su u svaku učionicu te su se također prigodnim riječima obratili učiteljima i darovali im torbu i straničnik. Učitelji su bili ugodno iznenađeni, a pala je i poneka suza radosnica.

Danas, kada se o obrazovanju govori više no ikada, za istaknuti je da su učitelji srce našega društva, a u svojim učionicama oni ostavljaju svoje veliko srce.

Hvala im na tome!

Sretan Dan učiteljima svim našim učiteljima i učiteljicama!

U nastavku možete pročitati pismo koje su učenici pročitali učiteljima te pogledati nekoliko fotografija nastalih tijekom izrade poklona i darivanja učitelja!
I pogledati kako smo učili i radili:

Stanka Svetličić, prof.