Poziv na uključenje u Akciju Zeleni korak

I ove se godine naša škola priključila akciji prikupljanja starog papira Zeleni korak.

I mi, baš kao i organizator dm Hrvatska,  želimo da nas odgovorno ophođenje prema okolišu prati na svakom koraku. S ciljem uzornog djelovanja u našem okruženju,  pokrenuli smo i ovu akciju kako bismo zaštitili prirodu i širenje snažne ekološke poruke kao zalogom sigurne budućnosti sljedećim naraštajima.

Ovim putem pozivamo sve na uključenje u akciju Zeleni korak. U ožujku ćemo prikupljati stari papir  – novine, časopise, prospekte, pisma, razglednice, čestitke, stare bilježnice, uredski papir, papirnate vrećice, kartonsku ambalažu (kartonske kutije od raznih namirnica i proizvoda, kutije od kozmetičkih proizvoda, kartonske role toalet papira i papirnatih ubrusa) i sl. U predvorju naše škole postavljene su kutije za prikupljanje papira u koju ga učenici i roditelji prilikom dolaska mogu odložiti. Ukoliko netko prikupi veće količine papira, neka se javi dežurnim osobama na porti kako bismo adekvatno zbrinuli papir.

Nakon objave rezultata, deset najboljih škola, koje prikupe najviše starog papira, dobit će priznanje za postignuće koje su ostvarile po pitanju očuvanja okoliša te će im biti uručena vrijedna nagrada. Pomognite nam u osvajanju nagrade, ali i da u našem malom naselju osvijestimo važnost društvene odgovornosti prema okolišu.

Više o akciji možete pročitati na:

http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/o_nama/drustvena_odgovornost/ekologija/zeleni_korak_2017/