Monthly Archives siječanj 2018

Lara Semeš – ponos OŠ Kajzerice

Lara je učenica 6. c razrednog odjela OŠ Kajzerica.

Više...

Općinski LiDraNo 2018.

Učenici naše škole i ove su godine sudjelovali na općinskoj smotri LiDraNo 2018. Ponosni smo što su naši učenici prepoznali literarno, dramsko i novinarsko stvaralaštvo kao važan čimbenik svojega razvoja. Već je poznato da naši učenici pišu često i posvuda, a rezultat toga je i veliki uspjeh na ovogodišnjoj smotri.
.

Više...

Uvježbavanje tehnike pripovijedanja

Učenici 4. razreda su u srijedu 23. siječnja imali priliku sudjelovati u radionici pripovijedanja te učiti o njegovim tehnikama.

.

Više...

„Stih i nota, sto divota“ Učenici OŠ Kajzerica na 24. Hrvatskom dječjem festivalu u KD Vatroslava Lisinskog

24. Hrvatski dječji festival pod motom „Stih i nota, sto divota“ održan je 14. siječnja 2018. godine, kao i svih proteklih godina, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Organizatori festivala su Udruga Hrvatski dječji festival i Arija. Festival obuhvaća sva tri područja dječjeg stvaralaštva: glazbeni, likovni i literarni. Značajnost i sveobuhvatnost Hrvatskog dječjeg festivala označena je velikim zanimanjem dječjih pjevačkih zborova iz cijele Hrvatske te velikim brojem pristiglih literarnih i likovnih uradaka učenika osnovnih škola.

Više...

Pilot-projekt Vanjsko vrednovanje osnovnih škola i gimnazija 2018.

Pilot-projekt Vanjsko vrednovanje osnovnih škola i gimnazija 2018. pokreće se u sklopu provedbe Strategije znanosti, obrazovanja i tehnologije te će doprinijeti uspostavi sustava osiguravanja kvalitete odgoja i obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Pilot-projekt provest će se tijekom školske godine 2017./2018. na slučajnome uzorku od 20 osnovnih škola i 10 gimnazija.

OŠ Kajzerica je odabrana za provođenje ovog pilot projekta u kojem će sudjelovati svi učitelji Škole te učenici 7. i 8. razreda.

Više...

Školsko natjecanje iz nastavnoga predmeta Matematika

Školsko će natjecanje, iz nastavnoga predmeta Matematika, za učenike od 5. do 8. razreda, biti održano u utorak, 16. siječnja 2018. godine, 7. školski sat.

Više...