Naša pedagoginja Mirela Sučević promovirana u stručnu suradnicu savjetnicu

Dana 6. listopada 2017. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana promocija najboljih i najkvalitetnijih odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u položajno zvanje mentora i savjetnika. Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja unaprijedili su ukupno 615 odgojno-obrazovnih radnika iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova.

Među njima je i naša stručna suradnica, pedagoginja Mirela Sučević, koja je promovirana u stručnu suradnicu savjetnicu. Njezina je izvrsnost prepoznata te je ovo najviše zvanje rezultat predanoga i odgovornoga rada s učenicima.

Odluke su o napredovanju uručile prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja i  Jadranka Žarković Pečenković, prof., ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje.

Kako je istaknuto, promovirani pokazuju da se spremno nose sa svim izazovima i novim zadaćama, a to mogu samo zahvaljujući naporima koje ulažu u osobni i profesionalni rast i razvoj te da se radom, trudom, zalaganjem i ljubavlju, kojima pristupamo svome radu i profesionalnoj karijeri, može puno postići.

Čestitamo!